Projektit

PHP-FTP (PHP)

Yhden tiedoston ohjelma, jolla voi yhdistää ulkoiseen FTP tai FTPS-palvelimeen. Ohjelman lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty PHP:lla.

Kaikkidokumentit (PHP)

Yhden tiedoston ohjelma, joka tallentaa ja tekee tiedostoja MySQL-tietokantaan sisältäen yksinkertaiset rikastekstin muokkausminaisuudet. Ohjelman lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty PHP:lla.

Proxymoxy (PHP)

Yhden tiedoston ohjelma, joka toimii niin sanottuna eliittiproxyna. Voit esiintyä ilman erillisten proxyien asentelua eri IP-osoitteella. Ohjelman lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty PHP:lla.

JSEdit (JavaScript)

Yhden tiedoston ohjelma (teen vain yhden tiedoston ohjelmia), joka toimii WYSIWYG-editorina selaimessa. Ohjelman lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty JavaScript:lla.

Demo: kaikkitietokoneista.github.io/jsedit/

JS visual (JavaScript)

JavaScript ohjelmointiympäristö, jossa ohjelmoidaan palikoilla. Perustuu Google Blocklyyn. Ohjelman lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty JavaScript:lla.

Demo: https://kaikkitietokoneista.github.io/JS-visual/

Sääbotti (Node.JS)

Botti ilmoittaa sinulle Telegramissa yksinkertaisella komennolla annetun kaupungin sään. Voit tavoittaa botin osoitteesta t.me/ktweather_bot. Botin lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty Node.JS:llä

InstantDuck (Node.JS)

DuckDuckGo:n API:n pohjautuva botti, joka antaa selityksen kysytystä asiasta englanniksi. Voit tavoittaa botin osoitteesta t.me/instantduck_bot (Botti ei ole päällä). Botin lähdekoodi on avoin ja löydät sen Githubista. Tehty Node.JS:llä